Tag "патер Пиербатиста Пицабала"

Врати се на почетна
Свет

Велигденска порака на христијанските верски поглавари од Светата земја

Во Интервју за Радио Ватикан, кустосот на Светата Земја, патер Пјербатиста Пицабала ги коментираше пораките на христијанските поглавари од Светата Земја по повод Велигденските празници.