Tag "патер Антонио Герера Алвес"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо го именуваше Исусовецот Антонио Герера Алвес за префект на Секретаријатот за економија

Папата Фрањо именува нов префект на Секретаријатот за економија, Исусовецот отец Антонио Гуера Алвес досегашен советник на врховниот поглавар на Дружбата Исусовци.