Tag "пасторал"

Врати се на почетна
Вера Семејство

Бабите и дедовците се подеднакво важни

Свети Јоаким и Ана се заштитници на бабите и дедовците. Бог ги создал за да бидат дел од семејството на Исус. Треба да ја препознаеме важноста на нашите, земни баби