Tag "пасторал за звања"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Жалосно е кога свештеникот живее само за себе

Примајќи ги учесниците на Меѓународната средба за пасторал за звања, на 21октомври 2016 година папата Фрањо ги поттикна свештениците да се вдахнуваат од повикот на Матеј. Исус излегува, гледа и