Tag "пасторално социјален центар"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Владиката Стојанов го благослови пасторално социјалниот центар во Сарај

Во понеделникот на 10 октомври 2016 година Н.В.П. д-р Киро Стојанов го благослови камен темелникот на пасторално социјалниот центар во Сарај.