Tag "пасторални активности"

Врати се на почетна
Македонија

Скопскиот деканат одржа Деканска седница во Охрид

Во среда, 08 јули 2015 во парохијата Свети Кирил и Методиј и свети Бенедикт во Охрид се одржа деканатска средба на свештеници од скопскиот деканат.