Tag "Пасторален центар"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Епископот Стојанов во Радово го благослови камен темелникот на новата парохиска куќа и пасторален центар

На 7 јуни 2021 година во дворот на парохиската црква „Свети Прорoк Илија“ во Радово Н.В.П. монс. Киро Стојанов, Скопски бискуп и Струмичко – скопски епарх го благослови камен темелникот