Tag "партнер"

Врати се на почетна
Размислување Свет

Каде е мојот партнер, Господи?

Секој мечтае да биде целосно предаден на некого, да има длабока духовна поврзаност со друг, да биде љубен целосно и исклучително. Но Бог им вели на христијаните: