Tag "парохија Свети Пиј V"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата во римската парохија Свети Пиј V: „Да го вратиме Божјото простување во центарот на Црквата“

Во рамки на иницијативата во Великиот пост „24 часа за Господ“, папата Фрањо во петок 8 март 2024 во римската парохија Свети Пиј V ја предводеше покорничката богослужба, на која