Tag "парохија „Свети Иван Крстител“ – Струмица"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Божиќна претстава: Исус или ништо!

Во доцните вечерни часови на 6 јануари 2019 година, во парохиската црква „Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица децата и младите 

Вести Македонија

Струмица: Дворот на црквата се претвори во Витлеем

Во сабота, 5 јануари 2019 младите и децата од веронаучната група од парохијата „Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица по завршувањето на Деветница

Вести Македонија

Младите од парохијата Свети Иван Крстител – Струмица во посета на центарот Мајка Тереза – Гевгелија

Во пресрет на празник Рождество Христово младите од парохијата „ Раѓање на свети Иван Крстител“ – Струмица во петок 5 јануари 2019 го посетија Центарот „Мајка Тереза“ – Гевгелија. Заедничката