Tag "парохија Свети Иван Крстител – Струмица"

Врати се на почетна
Македонија

Струмица: Камп за деца Назарет

Во вторник 28 јули 2015 година во парохијата Свети Иван Крстител – Струмица се одржа еднодневен камп за деца – Назарет. На кампот учествуваа повеќе од 20 деца од парохијата,