Tag "парохиски стан"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Струмица: Епископот Стојанов освети стан за парохиски потреби

Во попладневните часови на 6 април 2017 година Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп