Tag "Парохиската сала во црквата свети „Иван Крстител“ – Струмица посветена на Света Мајка Тереза"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Парохиската сала во црквата свети „Иван Крстител“ – Струмица посветена на Света Мајка Тереза

Во недела, 13 ноември 2016 година Н.В.П. монс. д- р Киро Стојанов, Скопски бискуп и Апостолски егзарх во Македонија служеше света Архиерејска Литургија