Tag "Парламентарното собрание на Советот на Европа"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата го истакна правото на чиста животна средина и должноста кон идните генерации

Во обраќањето на настанот на високо ниво на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) за животната средина и човековите права, римскиот бискуп рече дека покрај заштитата на правото на