Tag "Париза"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ќе се моли за париската средба за Украина

По молитвата Ангел Господов на 8 декември 2019 година, Папата посебно ја спомна Гватемала каде за блажен е прогласен Џакомо Милер примерен воспитувач на младите