Tag "Парди"

Врати се на почетна
Ватикан

Благословот на Папата е за лицето, а не за родовата теорија

Благословот на Папата беше наменет за лицето, а не за родовата теорија за која што црковната наука ниту најмалку не е променета – е објаснувањето од Канцеларијата за печат на