Tag "Папски универзитет Антонијанум"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата со порака до учесниците на симпозиумот за економија

За да се преиспита економијата треба да се појде од секојдневните мали избори кои се однесуваат на сите, солидарно да се користат добрата,