Tag "Папски украински колегиум Свети Јозафат"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до украинскиот колегиј во Рим: Бидете вистински пастири

Папата Фрањо на 85 годишнината од изградбата на Папскиот украински колегиј Свети Јозафат