Tag "Папски совет ‘Кор Унум’"

Врати се на почетна
Ватикан

Папскиот совет ‘Кор Унум’ помага во сириско-ирачката криза

Папата Фрањо и понатаму го поттикнува Папскиот совет ‘Кор Унум’ да обрне посебно внимание кон последните, најсиромашните и заборавените.