Tag "Папски совет за промовирање на нова евангелизација"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Започнаа подготовките за одбележувањето на 2. Светскиот ден на сиромашните

Во организација на Папскиот совет за нова евангелизација од 12 до 18 ноември 2018 година на плоштадот Свети Петар во Ватикан привремено е поставен здравствен гарнизон во кој медицинска нега