Tag "Папски совет за промовирање на единство меѓу христијните"

Врати се на почетна
Вести Свет

На надбискупот Xочевар му е обновен мандатот во Папскиот совет за промовирање на единство меѓу христијните

Белградскиот надбискуп Станислав Хочевар овие денови прими од претседателот на Папскиот совет за промовирање на единство меѓу христијните, кардинal Курт Кох, во кое се известува дека папата Фрањо му го