Tag "Папски совет за комуникациски средствамонсињор Дарио Едоардо Вигано"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата Фрањо формира Секретаријат за комуникации

Папата со ‘мото проприо‘ основа Секретаријат за комуникација, ново тело во Римската курија во кое ќе влезат Папскиот совет за комуникации, Канцеларијата за печат при Светиот Престол