Tag "Папски совет за душогрижништво на мигранти и патници"

Врати се на почетна
Ватикан

Светскиот ден за бегалци 2017 посветен на малолетниците

„Малолетни мигранти, ранливи и без глас“ е темата која папата Фрањо ја избра за следниот меѓународен ден на мигранти и патници, кој ќе се одбележи на 15 јануари 2017 година.