Tag "Папски северноамерикански завод"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Бог повикува пред сѐ да им служиме на најранливите

Примајќи ги членовите на Папскиот северноамерикански завод, Светиот Отец истакна дека на луѓето денес им се потребни свештеници кои се способни да бидат присутни и сочувствителни за да ги слушаат