Tag "папски базилики"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Подржувајте ги своите свештеници

На Генералната аудиенција на 1 јуни 2016 година Светиот Отец потсети на Јубилејот на свештениците кој ќе заврши на 3 јуни на 160-тата годишнина од празникот на Пресветото Срце Исусово