Tag "Папскиот шпански колегиум „Сан Хозе“"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до свештениците: Бидете слободни деца Божји

Ѓаволот секогаш се вовлекува преку џебовите, а кариеризмот е вистинска зараза за Црквата – истакна Папата во говорот до заедницата на Папскиот шпански колегиум „Сан Хозе“, кои ги прими по