Tag "Папскиот совет Cor unum"

Врати се на почетна
Ватикан

Војна става неподнослив товар врз грбот на сиромашните

Папата Фрањо денес во аудиенција ги прими учесниците на средбата која ја организираше Папскиот совет Cor unum за хуманитарната криза во Ирак и Сирија.