Tag "Папскиот одбор за историски науки"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги прими членовите на Папскиот одбор за историски науки

Папата Фрањо во сабота на 20 април 2024 година ги прими членовите на Папскиот одбор за историски науки по повод 70-годишнината од формирањето на тој Одбор.