Tag "Папскиот институт за надворешни мисии"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Грев е да се заборават војните во сиромашните земји

Папата се сретна со членовите на Папскиот институт за надворешни мисии по повод 150-годишнината на списанието „Mondo e Missione“ при што зборуваше за географските и егзистенцијалните периферии и ја истакна