Tag "Папска црковна академија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ја посети Папската црковна академија

Дипломатската служба на Светиот Престол, животот на Црквата и состојбата на денешниот свет – се темите кои беа во центарот на приватната средба на папата Фрањо и заедницата на Папската