Tag "Папска служба за милостиња"

Врати се на почетна
Ватикан

Папската служба за милостиња ќе отвори преноќиште

Кон услугите кои ги дава Папската служба за милостиња ќе биде надополнета со уште една: место каде што ќе можат да преноќат бездомниците.