Tag "Папската меѓународна маријанска академија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Марија нѐ учи да го слушаме гласот на заборавените

На 8 септември, папата Фрањо испрати порака до учесниците на 25 Меѓународен мариолошко-маријански конгрес, што се одржува преку Интернет од 8 до 11 септември 2021 година.