Tag "Папската академија за науки"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Зависноста од дрога е нов вид на ропство

Зависноста од дрога е „нов вид на ропство“ и „рана на нашето општество“, а против неа треба да се бориме со образование и рехабилитација