Tag "Папската академија за наука"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до научниците: Убедете ги општествата за нуклеарно разоружување

Нака вашите истражувања послужат на сите жители на нашата планета повеќе да не бидат гладни, ниту жедни, и за сите да биде достапна здравствената грижа и образованието – рече Папата