Tag "Папската академија за животот"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Заштитете го животот од егоизмот и пороците

Денес, човечката природа е постојано сведувана на материја која се оформува според желбата. Затоа треба да ја спасиме од идеолошката колонизација,