Tag "Папа Фрњао"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до мигрантите во Дариен: Би сакал сега да бидам со вас

Во пораката упатена до група жени и мажи сместени во центар за привремено прифаќање во Лајас Бланкас, Панама, папата Фрањо ги охрабрува: „Не заборавајте на вашето човечко достоинство, не плашете