Tag "папа Фрањо Царице небесна"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Царице небесна: Барајте го Воскреснатиот во заедницата

Папата Фрањо инсистира на потребата да се остане во Црквата за да се најде Исус и ги повика верниците собрани на плоштадот Свети Петар во Ватикан да ги отворат рацете