Tag "папа Фрањо Светскиот ден на молитва за грижата за создадениот свет"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата упати порака за Светскиот ден на молитва за грижата за создадениот свет

Канцеларијата за печат на Светиот Престол на 1 септември ја објави пораката на папата Фрањо за 6. Светски ден на молитва за грижа за создаденото.