Tag "папа Фрањо Светиот Синод"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до Православниот Синод: Да одиме заедно за да им помогнеме на браќата да го видат Исус

Треба да одиме заедно со силата на сеќавањето. Не се работи за сеќавање на злото кое е претрпено и нанесено, за осудите и предрасудите кои нѐ затвораат во магичен круг