Tag "Папата"

Врати се на почетна
Ватикан

Треба да се најде време за молитва пред Светата Дарохранителница

При средбата на Папата Фрањо со свештенството во Неапол беше констатирано дека е убаво да се биде свештеник и дека треба секогаш да се најде време за молитва пред Светата