Tag "Папата: Црквата не „супер-клиника“ за неколкумина"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Црквата не „супер-клиника“ за неколкумина

Папата Фрањо ги прими во аудиенција членовите на Лекарската асоцијацијаCUAMM од Африка. Истакна дека основната здравствена заштита е основно право,