Tag "Папата Фрањо преку видео – порака се обрати до Црквата во САД"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги повика американските епископи да градат мостови

Како и насекаде, Црквата во Америка е повикана да „излезе“ од својот сигурен амбиент и да биде квасец на заедништвото: меѓу нас, со другите христијани и со сите оние кои