Tag "Папата Фрањо за време на молитвата Ангел Господов"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Да ги отвориме очите за понизното и скриено Божјо присуство

Пред молитвата Ангел Господов, папата Фрањо се осврна на Евангелието од неделната Литургија, во кое се опишува како Исус е отфрлен од луѓето во неговиот роден крај.