Tag "Папата: Океанот од солзи во светот ја повикува Божјата утеха"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Океанот од солзи во светот ја повикува Божјата утеха

На сите ни е потребна Божјата утеха. Господовата љубов ни овозможува да кажеме кога се љуби, никој и ништо никогаш нема да може да нè отргне од личноста која ја