Tag "Папата на семејствата им довери послание за простување"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата на семејствата им довери послание за простување

Во годината на милосрдието секое христијанско семејство нека стане привилегирано место за искуството на радоста при простувањето. Простувањето е сржта на љубовта која може да ги разбере ида ги поправи