Tag "Папата: Кој му е верен на Бог не се плаши од смртта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Кој му е верен на Бог не се плаши од смртта

Верноста на Господ никогаш нѐ не разочарува, дури ни во моментот на смрт. Кој му е верен на Бог не се плаши од смртта – порача папата Фрањо на светата