Tag "Папата за „рестварација на светлото лице на Црквата"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата за „рестварација на светлото лице на Црквата“

На 16 јуни 2016 година папата Фрањо ги прими во аудиенција учесниците на пленеарната сесија на Конференцијата на организации за помош на Источните цркви