Tag "Папата до сиромашните: Молете за сите кои немаат сочувство"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до сиромашните: Молете за сите кои немаат сочувство

Во салата Павле VI претпладне на 6 јули 2016 година Папата ги прими во аудиенција учесниците во ходочастието за сиромашни од бискупијата на Лионската покраина