Tag "Папата до новинарите за важноста и влијанието на новинарската професија"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до новинарите за важноста и влијанието на новинарската професија

На 22 септември 2016 година во Ватикан Светиот Отец одржа посебна аудиенција за 400 членови на Националниот совет на професионалното