Tag "Папата ги прими во аудиенција членовите на редот сомасканци"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги прими во аудиенција членовите на редот сомасканци

Излезете и одете кон ранетото и отфрлено човештво – ги поттикна папата Фрањо членовите на редот регуларни клерици сомасканци, кои на 30 март 2017 година ги прими во аудиенција по